Publikavimo data: 2024-06-23
Silkė vilkšuniuose (Herring wolovans)
Erdvūs vol-au-vents - prancūziški tešlos krepšeliai, kuriuos galima pripildyti bet kokiu įdaru, kokio tik nori jūsų siela. Siūlome jums receptą, kuriame dera prancūziška ir sovietinė virtuvė. Iš sluoksniuotos tešlos pagaminti voveraitės, įdaryti tarkuotais burokėliais ir silke - netikėtas derinys, kuris jums suteiks tik teigiamų emocijų ir, galbūt, naują mėgstamą patiekalą. Šviežios sūdytos silkės lėliukės turi būti šviesios spalvos, žvynai lygūs, sidabriniai ir elastingi, o žiaunos - rausvai raudonos.
Žingsnis 1
Paruoškite orlaides. Supjaustykite tešlą į lyginį skaičių vienodų kvadratėlių. Pusės jų centre išpjaukite apskritimą. Visus kvadratėlius patepkite kiaušinio tryniu ir ant viršaus uždėkite sluoksnį su išpjautu viduriu. Taip pat patepkite kiaušiniu. Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos ir 15 minučių pašaukite į vidurinę orkaitės dalį.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite tarkuotus burokėlius ir česnakus, užpilkite majonezu ir išmaišykite. Pirmiausia į paruoštus voljerus įdėkite 2 valgomuosius šaukštus burokėlių įdaro ir ant viršaus uždėkite keletą silkės griežinėlių.
Kategorijos