Silkės koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Silkės koldūnai

Hye yra korėjiečių virtuvės skiriamasis bruožas. Tai ir salotos, ir užkandis. Patiekalas gaminamas iš žalių produktų: mėsos, jūros gėrybių ir žuvies. Žuvies ghi galima gaminti iš bet kokios jūros žuvies: tuno, skumbrės, polako ir net silkės. Svarbiausia rinktis rūšis, turinčias mažai kaulų. Gaminimo technologijoje visiškai netaikomas terminis apdorojimas, tik marinavimas. Šiam tikslui geriau imti šviežią žuvį, šaldyta bus ne tokia skani.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Silkės koldūnai Žingsnis 1
Paruoškite silkę. Nuo žuvų skerdenų pašalinkite odą ir kaulus ir dar kartą nuplaukite. Supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Silkės koldūnai Žingsnis 2
Žuvį pagardinkite prieskoniais. Į gilų indą sudėkite silkės sluoksnį, pabarstykite druska. Suberkite svogūnus, pagardinkite pipirais, įdėkite lauro lapų gabalėlių ir pipirų žirnelių. Paskleiskite silkės sluoksnį, vėl pabarstykite prieskoniais ir svogūnais, o ant viršaus užberkite susmulkinto česnako.

Žingsnis 3

Silkės koldūnai Žingsnis 3
Marinuokite žuvį. Sumaišykite actą, sojų padažą ir augalinį aliejų. Išmaišykite ir užpilkite marinatą ant žuvies. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos