Publikavimo data: 2025-08-20
Širdies Valentino pyragas.
Širdies tortas - tai saldi Valentino dovana, kuri tikrai patiks šeimininkui. Yra daugybė desertų receptų - iš įvairių rūšių tešlos ir įdarų bei su neįprastais papuošimais. Šį tortą nesunkiai paruoš net pradedantis konditeris. Jis kuriamas iš paruoštų biskvitinių pyragaičių, kurių nesunkiai galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje. Įmirkymui naudojamas cukraus sirupas, o vaisių sluoksniai suteiks desertui ypatingo žavesio.
Žingsnis 1
Paruoškite torto pagrindą. Sumaišykite cukrų ir vandenį, pastatykite ant vidutinės ugnies ir virkite, kol kristalai ištirps. Kol sirupas verda, aštriu peiliu iš biskvitinių pyragaičių trafaretu išpjaukite širdeles. Vaisius supjaustykite labai plonais griežinėliais. Sviestą su saldintu sutirštintu pienu išsukite blenderiu arba mikseriu.
Žingsnis 2
Surinkite širdies tortą. Padėkite pyragėlius ant lygaus paviršiaus, pamirkykite cukraus sirupe. Ant kiekvieno gabalėlio užtepkite po sluoksnį kremo ir vaisių. Sudėkite tortus vieną ant kito, kremu aptepkite gaminio šonus ir viršų. Jei norite, torto viršų papuoškite vaisių griežinėliais.
Kategorijos