Publikavimo data: 2024-05-20
Širdinga tortilija su kumpiu pomidorų padaže
Gausi ir neįprasta kumpio tortilija bus puiki alternatyva ilgai ruošiamiems pyragams, pyragaičiams ar net verutoms. Viskas dėl to, kad jos paruošiamos gana greitai, o skoniu nenusileidžia net mielinės tešlos pyragams. Skirtingai nei pastarieji, jie paruošiami daug greičiau ir nereikalauja iš šeimininkės didelės kulinarinės patirties.
Žingsnis 1
Supjaustykite kumpį griežinėliais, sutarkuokite sūrį, smulkiai sukapokite česnaką ir žoleles. Padalykite faršą į atskiras lėkštes.
Žingsnis 2
Pitą patepkite pomidorų padažu, tada sudėkite kumpį, česnaką, žoleles ir sūrį. Nedėkite per daug įdaro ant lakšto iš karto, kad kepdama tortilija nesubyrėtų.
Žingsnis 3
Įvyniokite tortiliją į voką ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol paruduos, bet ne ilgiau kaip 3 minutes iš kiekvienos pusės. Ugnis neturi būti stipri, bet keptuvė turi būti gerai įkaitusi.
Kategorijos