Skaidri želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Skaidri želė

Skaidri želė plačiai naudojama konditerijoje. Vienos ji nepateikiama, bet kaip tortų ir desertų puošmena naudojama visur. Skaidrios želė gamybos receptas yra gana paprastas. Svarbiausia - palaukti porą valandų, kol ji sukietės. Tokia želė paprastai užpilama ant vaisių ir dekoratyvinių konditerinių kompozicijų ant tortų. Kad želė įgautų norimą spalvą ir skonį, į ją galima dėti dažiklių, uogų ir vaisių sulčių.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Skaidri želė Žingsnis 1
Nedideliame giliame dubenyje sumaišykite 25 g želatinos, šaukštelį cukraus ir žiupsnelį citrinos rūgšties.

Žingsnis 2

Skaidri želė Žingsnis 2
Pašildykite vandenį, kol jis bus šiltas, bet ne per karštas. Šiltą vandenį supilkite ant sausų ingredientų ir kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Skaidri želė Žingsnis 3
Dėkite masę į šaldytuvą 2 valandoms, kol sustings, arba šiek tiek atvėsinkite ir naudokite desertams papuošti. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos