Publikavimo data: 2024-05-26
Skanėstai chebureks su sūriu
Skanių ir gardžių cheburekų galima paruošti su mineraliniu putojančiu vandeniu. Jis prisotina tešlą deguonies, todėl ji tampa traški ir burbuliuojanti. Šių čeburekų viduje - tarkuotas sūris, kuris paniruotas virsta gardžiu kreminiu įdaru. Šį patiekalą mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji, jį paruošti užtrunka neilgai, o gaminamas jis iš nebrangių produktų.
Žingsnis 1
Iš miltų, sodos ir druskos užminkykite tešlą. Išminkytą tešlą palikite 10 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Padalykite tešlą į gabalėlius ir suformuokite rutuliukus. Tada kiekvieną iškočiokite į sluoksnį. Ant vienos pusės uždėkite sūrio, uždenkite kita puse ir užspauskite kraštus.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus. Kepkite čeburekus iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos