Skanėstai chebureks su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Skanėstai chebureks su sūriu

Skanių ir gardžių cheburekų galima paruošti su mineraliniu putojančiu vandeniu. Jis prisotina tešlą deguonies, todėl ji tampa traški ir burbuliuojanti. Šių čeburekų viduje - tarkuotas sūris, kuris paniruotas virsta gardžiu kreminiu įdaru. Šį patiekalą mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji, jį paruošti užtrunka neilgai, o gaminamas jis iš nebrangių produktų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
403 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanėstai chebureks su sūriu Žingsnis 1
Iš miltų, sodos ir druskos užminkykite tešlą. Išminkytą tešlą palikite 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Skanėstai chebureks su sūriu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Padalykite tešlą į gabalėlius ir suformuokite rutuliukus. Tada kiekvieną iškočiokite į sluoksnį. Ant vienos pusės uždėkite sūrio, uždenkite kita puse ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 3

Skanėstai chebureks su sūriu Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus. Kepkite čeburekus iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos