Skanėstų skumbrė folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skanėstų skumbrė folijoje

Skumbrė anaiptol nėra pati puikiausia žuvų rūšis. Ji daugeliu atžvilgių prastesnė už lašišą ar eršketą, tačiau tik tikri kulinarai gali ją įvertinti. Tinkamai parinkti ingredientai ir tinkamas temperatūros režimas gali padaryti stebuklus, iš pažiūros paprastą žuvį paversdami tikru kulinarijos šedevru, kuris tikrai nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanėstų skumbrė folijoje Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o grybus - plonais griežinėliais. Sudėkite daržoves į kepimo indo dugną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skanėstų skumbrė folijoje Žingsnis 2
Išvalytą skumbrę iš vidaus ir iš išorės aptepkite majonezu ir sudėkite ant svogūnų ir grybų. Supjaustykite citriną griežinėliais ir taip pat sudėkite juos į skumbrės vidų. Likusią citriną galima uždėti ant žuvies viršaus.

Žingsnis 3

Skanėstų skumbrė folijoje Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 200 ℃. Įdėkite formą su daržovėmis ir skumbre ir kepkite viską apie 30-40 minučių. Laikas gali skirtis priklausomai nuo orkaitės tipo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos