Publikavimo data: 2024-06-16
Skanėstų skumbrė folijoje
Skumbrė anaiptol nėra pati puikiausia žuvų rūšis. Ji daugeliu atžvilgių prastesnė už lašišą ar eršketą, tačiau tik tikri kulinarai gali ją įvertinti. Tinkamai parinkti ingredientai ir tinkamas temperatūros režimas gali padaryti stebuklus, iš pažiūros paprastą žuvį paversdami tikru kulinarijos šedevru, kuris tikrai nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o grybus - plonais griežinėliais. Sudėkite daržoves į kepimo indo dugną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Išvalytą skumbrę iš vidaus ir iš išorės aptepkite majonezu ir sudėkite ant svogūnų ir grybų. Supjaustykite citriną griežinėliais ir taip pat sudėkite juos į skumbrės vidų. Likusią citriną galima uždėti ant žuvies viršaus.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 200 ℃. Įdėkite formą su daržovėmis ir skumbre ir kepkite viską apie 30-40 minučių. Laikas gali skirtis priklausomai nuo orkaitės tipo.
Kategorijos