Skani granola su uogomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skani granola su uogomis

Nepaisant to, kad šiame recepte uogos yra sausos, jos išsaugojo vasaros šilumą ir skonį. Jose išliko daug vitaminų ir mikroelementų, jos suteikia patiekalui skonį ir subtilų aromatą. Šią granolą lengva pasigaminti, o kaip užkandžio produktas ji visada pravers, kai skubėsite ar pritrūks laiko.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
494 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
40 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skani granola su uogomis Žingsnis 1
Paruoštame dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, uogas ir riešutus. Gerai išmaišykite. Sudėkite riešutų sviestą, medų.

Žingsnis 2

Skani granola su uogomis Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, paskleiskite ant jos masę ir išlyginkite. Kepkite iki 165 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos