Publikavimo data: 2024-06-16
Skani jūrų lydekos su daržovėmis multicooker
Europinė jūrų lydekos yra giliavandenė plėšri žuvis, priklausanti merliukinių šeimai, tačiau ji žinoma ne vien dėl to. Daugeliui žmonių jūros lydekos žinomos kaip viena iš dietinių žuvų rūšių, kurią leidžiama vartoti net laikantis griežčiausių apribojimų. Su daržovėmis virta kvapnioji jūrų lydekos žuvis daugiafunkcinėje keptuvėje yra ne tik sveikas, bet ir neįtikėtinai skanus patiekalas, kuris, be kita ko, išsiskiria ir nepaprastai paprastu paruošimu.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Sudėkite svogūnus ir morkas į multicookerį ir kepkite šaukšte augalinio aliejaus 7 minutes.
Žingsnis 2
Tuo tarpu, jei reikia, išvalykite žuvį, tada supjaustykite ją vidutinio dydžio gabalėliais ir apvoliokite miltuose su trupučiu druskos.
Žingsnis 3
Į multicooker keptuvėje keptas daržoves įpilkite pomidorų sulčių, druskos ir prieskonių pagal skonį. Kepkite dar 3 minutes ir perkelkite iš multicookerio į kitą tinkamą indą. Išplaukite multicookerio indą.
Žingsnis 4
Į švarią daugiafunkcinę keptuvę siųskite žuvies gabalėlius ir kepkite juos likusiame aliejuje iš abiejų pusių apie 3 minutes. Tada sudėkite daržoves ir kepkite dar apie 5 minutes.
Kategorijos