Skani kepta tuno filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skani kepta tuno filė

Tunas - labai skani žuvis, tikras delikatesas. Pagal šį receptą žuvis tampa minkšta ir sultinga, tiesiog tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Skani kepta tuno filė Žingsnis 1
Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite plonais žiedais. Nulupkite česnaką ir supjaustykite griežinėliais. Citriną taip pat supjaustykite plonais žiedais.

Žingsnis 2

Skani kepta tuno filė Žingsnis 2
Tuną sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą, ant viršaus išdėliokite svogūną, česnaką ir citriną.

Žingsnis 3

Skani kepta tuno filė Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite majonezą ir sojų padažą, tada gautą mišinį supilkite į formą su žuvimi, padengdami kiekvieną gabalėlį, ir išmaišykite formos turinį.

Žingsnis 4

Įdėkite formą į orkaitę ir kepkite žuvį 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos