Publikavimo data: 2025-08-20
Skani kepta tuno filė
Tunas - labai skani žuvis, tikras delikatesas. Pagal šį receptą žuvis tampa minkšta ir sultinga, tiesiog tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite plonais žiedais. Nulupkite česnaką ir supjaustykite griežinėliais. Citriną taip pat supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 2
Tuną sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą, ant viršaus išdėliokite svogūną, česnaką ir citriną.
Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite majonezą ir sojų padažą, tada gautą mišinį supilkite į formą su žuvimi, padengdami kiekvieną gabalėlį, ir išmaišykite formos turinį.
Žingsnis 4
Įdėkite formą į orkaitę ir kepkite žuvį 25 minutes.
Kategorijos