Skani kepta žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skani kepta žuvis

Visa šeima mėgsta bet kokio pavidalo žuvį. Ypač mėgstame keptą terpę, ji būna labai skani ir sultinga!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Skani kepta žuvis Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, nuvalykite, pabarstykite druska, kalendra, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui.

Žingsnis 2

Skani kepta žuvis Žingsnis 2
Kiekvieną žuvies gabalėlį pamerkite į miltus.

Žingsnis 3

Skani kepta žuvis Žingsnis 3
Sudėkite žuvies gabalėlius į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite, kol iš visų pusių taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Skani kepta žuvis Žingsnis 4
Iškeptą žuvį sudėkite ant lėkštės, kurią galima iškloti popieriniu rankšluosčiu, ir leiskite aliejui nutekėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos