Publikavimo data: 2024-06-09
Skani makaronų sriuba
Pirmieji patiekalai yra privalomi kiekvieno žmogaus mityboje. Jie ruošiami iš mėsos sultinio, žuvies sultinio, taip pat yra daržovių sriubų. Visos jos yra labai skanios ir sočios. Dėl tokio skysto maisto sureguliuojamas virškinamojo trakto darbas, organizmas gauna labai daug vitaminų ir suteikia sotumo bei energijos visai dienai.
Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną vidutinio dydžio gabalėliais. Kepkite įkaitintame aliejuje apie 15 minučių, kol išgaruos skystis. Sudėkite svogūną ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Supjaustykite pomidorus kubeliais ir sudėkite juos į svogūnus bei mėsą. Tada suberkite prieskonius, išmaišykite ir kepkite 2-3 minutes. Įpilkite stiklinę vandens. Užvirinkite, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite 45 minutes. Po to kaitrą padidinkite iki stiprios ir leiskite skysčio pertekliui išgaruoti.
Žingsnis 3
Morkas ir česnakus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į mėsą. Bulves ir saldžiąją papriką supjaustykite stambiais kubeliais. Sudėkite į nuovirą, išmaišykite ir troškinkite 2 minutes. Įpilkite vandens, kad jis apsemtų daržoves ir mėsą, jei reikia, įberkite prieskonių.
Žingsnis 4
Užvirinkite, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite dar 20-25 minutes. Pačioje pabaigoje sudėkite virtus makaronus, šviežias žoleles ir palikite sriubą 15 minučių pastovėti.
Kategorijos