Skani naminė pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skani naminė pica

Itališka pica - puikus patiekalas, kuriame vienoje lėkštėje telpa įvairūs maisto produktai. Namuose picą galite pasigaminti tokią pat gerą kaip ir restorane. Tešlą paruošti nesudėtinga, o įdarus gali sudaryti bet kokie ingredientai ir įvairūs produktai. Pagal šį receptą picą galima gaminti ant plonos arba storos tešlos pagrindo su bet kokiais įdarais.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Skani naminė pica Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame piene, suberkite cukrų ir druską. Išmaišykite iki vientisos masės ir palaipsniui suberkite miltus, maišydami tešlą plaktuvu. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir išmaišykite. Tešla turi būti minkšta. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 40 minučių. Tešla turėtų pakilti ir padidėti.

Žingsnis 2

Skani naminė pica Žingsnis 2
Padalykite tešlą į tris lygias dalis. Kiekvieną gabalėlį plonai iškočiokite ir sudėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Tešlą patepkite pomidorų pasta, druska ir raudonėliais. Išdėliokite dešrą, paprikas ir pomidorus, pabarstykite krapais ir sūriu. Įkaitinkite orkaitę iki 230° ir kepkite picą 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos