Skani pica su grybais ir saliamiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skani pica su grybais ir saliamiu

Pica populiari visose pasaulio šalyse. Apvalus tešlos gabalas ištepamas kečupu ir majonezu, ant jo dedama dešra, sūris, alyvuogės ir dažnai grybai. Dėl savo populiarumo picą galima pamatyti ne tik ant namų stalo, bet ir dideliuose restoranuose.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Skani pica su grybais ir saliamiu Žingsnis 1
Iškočiokite picos tešlą ir patepkite ją pomidorų pasta. Pagal skonį įberkite prieskonių, sutarkuokite sūrį ir uždėkite jį ant picos pagrindo. Supjaustykite pievagrybius griežinėliais ir dėkite juos ant kito sluoksnio, tada supjaustykite dešrą apskritimais ir tą patį padarykite su agurkais, tai bus paskutinis picos sluoksnis.

Žingsnis 2

Skani pica su grybais ir saliamiu Žingsnis 2
Dėkite picas į įkaitintą orkaitę 30 minučių. Paruoštą picą dėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos