Publikavimo data: 2024-06-23
Skani pica su grybais ir saliamiu
Pica populiari visose pasaulio šalyse. Apvalus tešlos gabalas ištepamas kečupu ir majonezu, ant jo dedama dešra, sūris, alyvuogės ir dažnai grybai. Dėl savo populiarumo picą galima pamatyti ne tik ant namų stalo, bet ir dideliuose restoranuose.
Žingsnis 1
Iškočiokite picos tešlą ir patepkite ją pomidorų pasta. Pagal skonį įberkite prieskonių, sutarkuokite sūrį ir uždėkite jį ant picos pagrindo. Supjaustykite pievagrybius griežinėliais ir dėkite juos ant kito sluoksnio, tada supjaustykite dešrą apskritimais ir tą patį padarykite su agurkais, tai bus paskutinis picos sluoksnis.
Žingsnis 2
Dėkite picas į įkaitintą orkaitę 30 minučių. Paruoštą picą dėkite į lėkštę.
Kategorijos