Skani pica su mocarela ir bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skani pica su mocarela ir bazilikais

Pica - tradicinis itališkas patiekalas, kurį sudaro apvali mielinė duona, kepama su pomidorų padažu, sūriu ir įvairiais kitais ingredientais, pavyzdžiui, mėsa, grybais, pomidorais ar ananasais. Bazilikais pagardinta pica yra labai sodraus ir neįprasto skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Skani pica su mocarela ir bazilikais Žingsnis 1
Į apkeptą filė suberkite džiovintus bazilikus, maltus pipirus ir kepkite, kol iškeps. Tešlą iškočiokite į du didelius apskritimus ir sudėkite juos ant kepimo skardos.

Žingsnis 2

Skani pica su mocarela ir bazilikais Žingsnis 2
Tešlą patepkite pomidorų padažu, išdėliokite kalakutienos filė, mocarelą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę, kol sūris išsilydys ir tešla iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos