Publikavimo data: 2025-08-19
Skani silkė po kailiu su marinuotais svogūnais
Įprastas silkės po kailiu receptas su nedideliu nukrypimu: silkę ir svogūnus marinuokite acte.
Žingsnis 1
Supjaustykite silkę, valandą marinuokite ją ir svogūną acte. Smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Pirmuoju sluoksniu ant formos dugno sudėkite bulves.
Žingsnis 3
Antruoju sluoksniu sudėkite majonezu išteptą silkę ir svogūnus.
Žingsnis 4
Pabarstykite krapais.
Žingsnis 5
Sluoksniuokite bulves, berkite druskos, pipirų, aptepkite majonezu.
Žingsnis 8
Patepkite majonezu.
Žingsnis 9
Kiaušinių sluoksnis.
Žingsnis 10
Patepkite majonezu.
Žingsnis 11
Paskutinis burokėlių sluoksnis.
Žingsnis 12
Burokėlius aptepkite majonezu.
Žingsnis 13
Apšlakstykite kiaušinio tryniu ir padėkite į šaldytuvą 6 valandoms arba per naktį.
Kategorijos