Publikavimo data: 2024-06-16
Skani skumbrė citrinų sultyse su bulvėmis ir grybais
Kadangi ryškaus ir ryškaus skonio skumbrė "nemėgsta" per daug aštraus kvapo žolelių, jai labai tinka įprasti lauro lapų, česnakų ir citrinų sulčių produktai. Grybai, bulvės, svogūnai taip pat yra "savi" kartu su šia žuvimi, todėl patiekalas gaunasi geras naminis, sultingas ir aromatingas. Kartu, jei jis bus kūrybiškai papuoštas, ant šventinio stalo užims ne paskutinę vietą.
Žingsnis 1
Skumbrę supjaustykite gabalėliais. Pagardinkite druska, pipirais, žuvies prieskoniais ir prieskoniais pagal savo skonį. Citriną supjaustykite griežinėliais. Žuvies skerdenoje padarykite įpjovas ir į jas įdėkite citrinos griežinėlius. Žuvį sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 2
Atsitiktinai supjaustykite svogūnus, bulves ir perkelkite į foliją šalia skumbrės. Aptepkite žuvį majonezu ir siųskite kepti 40 minučių 190 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos