Skani sūdyta žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Skani sūdyta žuvis

Be šios gardžios raudonos žuvies neįmanoma įsivaizduoti jokios šventės. Yra daug marinatų, tačiau šis paprastas receptas laikomas vienu geriausių. Sūdymui naudokite rupią druską. Žuvis gaunasi minkšta, tirpsta burnoje. Iš sūdytos žuvies galima gaminti sumuštinius, užtepėles, salotas ir daugelį kitų užkandžių.
Gaminimo laikas
4320 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Skani sūdyta žuvis Žingsnis 1
Išvalytą žuvį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Sumaišykite druską, cukrų ir pipirus.

Žingsnis 2

Skani sūdyta žuvis Žingsnis 2
Kruopščiai įtrinkite visus lašišos gabalėlius. Dėkite į tinkamą indą, jei reikia, įpilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus. Padėkite į šaldytuvą trims dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos