Skani sūri rožinė lašiša. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skani sūri rožinė lašiša.

Visi mėgsta sūdytą žuvį! Juk tai labai skanus ir sveikas produktas, kuriame gausu vitaminų! Pirkdami paruoštą žuvį parduotuvėje, galite susidurti su nesąžiningu pardavėju. Žuvis gali būti pasenusi ir persūdyta. Siūlau rausvąją lašišą sūdyti namuose, būsite tikri dėl produkto kokybės ir skonio.
Gaminimo laikas
360 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Skani sūri rožinė lašiša. Žingsnis 1
Šviežiai užšaldytą lašišą atšildykite kambario temperatūroje, bet ne visiškai, tada ją bus lengviau supjaustyti.

Žingsnis 2

Skani sūri rožinė lašiša. Žingsnis 2
Atskirkite žuvies galvą ir uodegą, o jei žuvis neišdarinėta, pašalinkite jos vidų.

Žingsnis 3

Skani sūri rožinė lašiša. Žingsnis 3
Lašišą perpjaukite (kad būtų lengviau pjaustyti), nupjaukite pelekus ir nulupkite odą. Perpjaukite rausvąją lašišą išilgai išilgai stuburo, atskirkite ją nuo kaulų ir supjaustykite filė nedideliais gabalėliais, maždaug po 1 cm.

Žingsnis 4

Skani sūri rožinė lašiša. Žingsnis 4
Sudėkite griežinėlius į gilų dubenį, suberkite druską, prieskonius, sulaužytą lauro lapą, supilkite aliejų ir išmaišykite. Uždenkite dubenį plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4-6 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos