Skani želė su graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skani želė su graikiniais riešutais

Želė yra gana populiarus desertas, kurio ištakos siekia Prancūziją, o šis desertas išgarsėjo dėl savo skonio. Želė, pagaminta su graikiniais riešutais, yra puikus desertas, kuris lengvai papuoš šventinį stalą.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
311 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skani želė su graikiniais riešutais Žingsnis 1
Pamirkykite želatiną piene. Išbrinkusią supilkite į metalinį dubenį, pastatykite ant silpnos ugnies ir palaukite, kol visos kruopos ištirps. Grietinę plakite su cukrumi, kol pastarasis ištirps. Pabaigoje įmaišykite piene ištirpintą želatiną. Susmulkinkite riešutus. Riešutus sumaišykite su grietinės mišiniu. Sudėkite į formeles ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms sustingti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos