Skanios alyvuogės orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanios alyvuogės orkaitėje

Vieni renkasi žaliąsias alyvuoges, kiti - juodąsias. Alyvuogės yra ne tik gurmaniškas malonumas, bet ir labai sveikos - tai nuostabūs antioksidantai, puikiai veikiantys žarnyno mikroflorą. Orkaitėje keptos alyvuogės yra puikus užkandis švediškiems stalams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Skanios alyvuogės orkaitėje Žingsnis 1
Atšildykite paruoštą sluoksniuotą tešlą ir padalykite ją į maždaug 4 x 5 cm dydžio plokščius kvadratėlius. Ant tešlos dėkite marinuotas alyvuoges (po vieną kiekviename kvadratėlyje) ir suspauskite jas, kad gautųsi vokas.

Žingsnis 2

Skanios alyvuogės orkaitėje Žingsnis 2
Gerai įkaitinkite orkaitę. Kepkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos