Skanios alyvuogės orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanios alyvuogės orkaitėje

Vieni renkasi žaliąsias alyvuoges, kiti - juodąsias. Alyvuogės yra ne tik gurmaniškas malonumas, bet ir labai sveikos - tai nuostabūs antioksidantai, puikiai veikiantys žarnyno mikroflorą. Orkaitėje keptos alyvuogės yra puikus užkandis švediškiems stalams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios alyvuogės orkaitėje Žingsnis 1
Atšildykite paruoštą sluoksniuotą tešlą ir padalykite ją į maždaug 4 x 5 cm dydžio plokščius kvadratėlius. Ant tešlos dėkite marinuotas alyvuoges (po vieną kiekviename kvadratėlyje) ir suspauskite jas, kad gautųsi vokas.

Žingsnis 2

Skanios alyvuogės orkaitėje Žingsnis 2
Gerai įkaitinkite orkaitę. Kepkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos