Skanios keptos jūrų lydekos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skanios keptos jūrų lydekos

Europinė jūrų lydekos yra skani jūros žuvis. Mėsa yra vidutiniškai riebi ir mažai kaloringa. Žuvis teigiamai veikia dantis, kaulus ir raumenis. Gaminant maistą yra daug paruošimo būdų: kepti orkaitėje, troškinti, kepti, virti garuose, iš filė gaminti suktinukus, dėti į salotas. Daržovės ir baltas sausas vynas puikiai pabrėžia plekšnės skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios keptos jūrų lydekos Žingsnis 1
Žuvį sudėkite ant pergamentinio popieriaus, pabarstykite druska, pipirais, ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlį, tada svogūną, pipirus, pabarstykite žolelėmis ir užpilkite trupučiu baltojo vyno.

Žingsnis 2

Skanios keptos jūrų lydekos Žingsnis 2
Suvyniokite žuvį į pergamentinį popierių ir taip padarykite su visais gabalėliais. Įkaitinkite orkaitę iki 180C ir kepkite apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos