Publikavimo data: 2024-06-15
Skanios marinuotos skumbrės
Skumbrė yra labai naudinga ir turtinga savo sudėtimi žuvis. Sistemingas jos įtraukimas į mitybą padės išvengti aterosklerozės, normalizuos hormoninį foną, pagerins odos ir plaukų išvaizdą. Ją rekomenduojama vartoti diabetikams, pagyvenusiems žmonėms ir vaikams.
Žingsnis 1
Tuo tarpu supjaustykite svogūnus ir morkas griežinėliais, sudėkite pomidorų pastą, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite, kol suminkštės, tada pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 2
Paimkite paruoštus stiklainius. Į dugną įdėkite lauro lapą ir raudonėlio pipirą. Tada marinuotą žuvį ir daržovių sluoksnį. Tada pakaitomis dėkite žuvį, tada daržoves. Tada stiklainius uždarykite pergamentiniu popieriumi.
Žingsnis 3
Sudėkite stiklainius ant kepimo skardos ir dėkite į 120 °C temperatūros orkaitę 4 valandoms. Išimkite stiklainius iš orkaitės, sandariai uždenkite dangteliais ir padėkite juos per naktį šiltoje vietoje.
Kategorijos