Skanios marinuotos skumbrės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skanios marinuotos skumbrės

Skumbrė yra labai naudinga ir turtinga savo sudėtimi žuvis. Sistemingas jos įtraukimas į mitybą padės išvengti aterosklerozės, normalizuos hormoninį foną, pagerins odos ir plaukų išvaizdą. Ją rekomenduojama vartoti diabetikams, pagyvenusiems žmonėms ir vaikams.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios marinuotos skumbrės Žingsnis 1
Tuo tarpu supjaustykite svogūnus ir morkas griežinėliais, sudėkite pomidorų pastą, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite, kol suminkštės, tada pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Skanios marinuotos skumbrės Žingsnis 2
Paimkite paruoštus stiklainius. Į dugną įdėkite lauro lapą ir raudonėlio pipirą. Tada marinuotą žuvį ir daržovių sluoksnį. Tada pakaitomis dėkite žuvį, tada daržoves. Tada stiklainius uždarykite pergamentiniu popieriumi.

Žingsnis 3

Skanios marinuotos skumbrės Žingsnis 3
Sudėkite stiklainius ant kepimo skardos ir dėkite į 120 °C temperatūros orkaitę 4 valandoms. Išimkite stiklainius iš orkaitės, sandariai uždenkite dangteliais ir padėkite juos per naktį šiltoje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos