Publikavimo data: 2024-06-22
Skanios sūrio lazdelės
Traškios, sūrios, aromatingos sluoksniuotos tešlos lazdelės patiks visiems jūsų svečiams - ir suaugusiesiems, ir vaikams. Patiekalo ypatumas - jo variabilumas, visada galite keisti sūrių ar prieskonių rinkinį pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Tešlos paviršių silikoniniu šepetėliu patepkite plaktu kiaušiniu ir ant vienos pusės tešlos užtepkite paruoštą sūrio mišinį.
Žingsnis 2
Sūrį uždenkite kita tešlos puse. Tešlą gerai iškočiokite kočėlu, kad ji įgautų pirminę formą. Peiliu supjaustykite lazdelėms skirtas juosteles.
Žingsnis 3
Vieną juostelės kraštą laikykite už vieno, kitą susukite į spiralę ir suspauskite kraštą. Aptepkite lazdeles kiaušiniu ir dėkite ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 15 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštas sūrio lazdeles apibarstykite sezamo sėklomis ir palikite visiškai atvėsti ant kepimo skardos.
Kategorijos