Sūrio varškės lazdelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Sūrio varškės lazdelės

Orkaitėje kepami sūrio ir varškės lazdelės - tai paprastas būdas pasigaminti gardų užkandį ar skanėstą prie arbatos. Kad užkandžio skonis būtų subtilesnis, naudokite trupintą varškę. O jei norite patiekalą pagardinti, patiekite jį su majonezu. Rinkitės kokybišką sūrį - jis turėtų būti švelnios tekstūros ir natūralios spalvos, o varškę geriau imti naminę pagal svorį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, sezamo sėklos, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio varškės lazdelės Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite varškę ir kiaušinį. Išmaišykite, suberkite miltus ir kepimo miltelius. Iš paruoštos tešlos suformuokite rutulį.

Žingsnis 2

Sūrio varškės lazdelės Žingsnis 2
Suformuokite lazdeles. Padalykite tešlą į porcijinius gabalėlius. Priklausomai nuo pageidaujamo dydžio, galite turėti nuo 8 iki 14 gabalėlių. Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į lazdelės formą. Dėkite lazdeles ant kepimo skardos, išklotos pergamentu. Kiekvienos lazdelės viršų patepkite kiaušinio tryniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 200 ˚C temperatūros orkaitėje 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos