Publikavimo data: 2024-03-26
Sūrio lazdelės
Sūrio lazdelės - puikus užkandis bet kokia proga, kurį lengva pasigaminti namuose. Šį nesudėtingą patiekalą galima gaminti keptuvėje arba keptuvėje. Paruoškite apkeptas sūrio lazdeles pagal klasikinį receptą. Paruošimas užtruks nedaug laiko, su juo susitvarkys net pradedantysis. Lazdeles geriau gaminti iš kokybiško kietojo sūrio. Jei norite, kad keptų sūrio lazdelių skonis būtų pikantiško skonio ir lengvo aromato, kaip pagrindą naudokite mocarelos sūrį.
Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite 1-1,5 cm griežinėliais. Dubenyje suplakite kiaušinius. Juos gerai suplakite plaktuvu. Į atskirą dubenį supilkite džiūvėsėlius. Sūrio griežinėlius pamerkite į kiaušinių mišinį, o tada į džiūvėsėlius. Kepkite lazdeles įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos