Sūrio lazdelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Sūrio lazdelės

Sūrio lazdelės - puikus užkandis bet kokia proga, kurį lengva pasigaminti namuose. Šį nesudėtingą patiekalą galima gaminti keptuvėje arba keptuvėje. Paruoškite apkeptas sūrio lazdeles pagal klasikinį receptą. Paruošimas užtruks nedaug laiko, su juo susitvarkys net pradedantysis. Lazdeles geriau gaminti iš kokybiško kietojo sūrio. Jei norite, kad keptų sūrio lazdelių skonis būtų pikantiško skonio ir lengvo aromato, kaip pagrindą naudokite mocarelos sūrį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio lazdelės Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite 1-1,5 cm griežinėliais. Dubenyje suplakite kiaušinius. Juos gerai suplakite plaktuvu. Į atskirą dubenį supilkite džiūvėsėlius. Sūrio griežinėlius pamerkite į kiaušinių mišinį, o tada į džiūvėsėlius. Kepkite lazdeles įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos