Publikavimo data: 2024-06-15
Skanios tuno ir avokadų salotos
Salotos yra labiausiai paplitęs gastronomijos patiekalas. Yra daugybė būdų, kaip jas paruošti ir pritaikyti visiems skoniams. Šiame recepte tai tuno derinys su daržovėmis, avokadais ir kukurūzais, pagardintas saldžiarūgščiu padažu. Jei į salotas įdėsite porą česnako skiltelių, patiekalą pagardinsite.
Žingsnis 1
Susmulkinkite arba suplėšykite salotų lapus. Supjaustykite pomidorą ir papriką kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Avokadą supjaustykite griežinėliais. Tuną sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paimkite permatomą indą ir sluoksniais išdėliokite salotas. Pirmasis sluoksnis - salotų lapai, tada kukurūzai, kitas sluoksnis - paprikos. Tuną sumaišykite su svogūnu ir sudėkite ant viršaus. Ant žuvies išdėliokite bet kokios formos avokadą.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, cukrų, druską, pipirus, citrinos sultis, česnaką, viską gerai išmaišykite ir užpilkite ant salotų.
Kategorijos