Skanūs aštuonkojai ir kalmarai su alyvuogėmis ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanūs aštuonkojai ir kalmarai su alyvuogėmis ir daržovėmis

Aštuonkojai ir kalmarai turi visų būtinų medžiagų, įskaitant retus mikroelementus, daugybę vitaminų, baltymų, omega-3 ir cinko. Patiekalai iš jų yra nepakeičiami mitybos racione. Be to, jie yra skanūs. Šiuo atveju bazilikų, alyvuogių, agurkų, citrinų sulčių ir sojų padažo priedas pagerina jų skonį, aromatą ir leidžia tokį patiekalą patiekti ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs aštuonkojai ir kalmarai su alyvuogėmis ir daržovėmis Žingsnis 1
Kalmarus supjaustykite žiedais arba gabalėliais. Apšlakstykite sojų padažu ir citrinos sultimis. Apibarstykite druska, pipirais ir palikite marinuotis 10 minučių. Tada kartu su aštuonkojais 3 minutes kepkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 2

Skanūs aštuonkojai ir kalmarai su alyvuogėmis ir daržovėmis Žingsnis 2
Aštuonkojus ir kalmarus sudėkite į lėkštę. Rankomis suplėšykite salotų ir bazilikų lapus ir sudėkite juos ant jūros gėrybių. Pridėkite griežinėliais supjaustytą agurką ir alyvuoges. Apšlakstykite sojų padažu ir alyvuogių aliejumi. Išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos