Publikavimo data: 2025-08-18
Skanūs ausų formos sausainiai iš sluoksniuotos tešlos
Sausainiai yra populiariausias desertas, dažnai valgomas su arbata. Sluoksniuoti ausų formos sausainiai yra bet kurios šeimininkės lazdelė. Tai labai paprastas, skanus, sotus ir greitai paruošiamas patiekalas iš minimalaus kiekio ingredientų.
Žingsnis 1
Susmulkintus riešutus sudėkite į dubenį su cukrumi ir cinamonu ir išmaišykite. Atšildytą tešlą iškočiokite į lakštą ir apibarstykite riešutų mišiniu, tada iškočiokite kočėlu. Suvyniokite tešlą iš abiejų galų link centro, tada supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu, sudėkite sausainius ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos