Skanūs ausų formos sausainiai iš sluoksniuotos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanūs ausų formos sausainiai iš sluoksniuotos tešlos

Sausainiai yra populiariausias desertas, dažnai valgomas su arbata. Sluoksniuoti ausų formos sausainiai yra bet kurios šeimininkės lazdelė. Tai labai paprastas, skanus, sotus ir greitai paruošiamas patiekalas iš minimalaus kiekio ingredientų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
383 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Skanūs ausų formos sausainiai iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 1
Susmulkintus riešutus sudėkite į dubenį su cukrumi ir cinamonu ir išmaišykite. Atšildytą tešlą iškočiokite į lakštą ir apibarstykite riešutų mišiniu, tada iškočiokite kočėlu. Suvyniokite tešlą iš abiejų galų link centro, tada supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu, sudėkite sausainius ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos