Publikavimo data: 2025-08-20
Skanus aviečių kisielius su grietine ant želatinos
Želė yra vienas populiariausių desertų, išpopuliarėjęs dėl savo unikalaus skonio ir malonaus vėsumo. Dauguma vaikų ir suaugusiųjų dievina šį desertą. Iš aviečių pagaminta želė iš tikrųjų niekuo nesiskiria nuo įprastos želė.
Žingsnis 1
40 minučių mirkykite želatiną šaltame vandenyje. Avietes užpilkite cukrumi, palikite 10 minučių ir išmaišykite. Uogas kruopščiai pertrinkite per smulkų sietelį. Kelioms sekundėms įdėkite želatiną į mikrobangų krosnelę. Ji turėtų ištirpti. Supilkite želatiną į tyrę ir sumaišykite su grietine iki vientisos masės. Supilkite mišinį į formeles ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Kategorijos