Skanus aviečių kisielius su grietine ant želatinos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skanus aviečių kisielius su grietine ant želatinos

Želė yra vienas populiariausių desertų, išpopuliarėjęs dėl savo unikalaus skonio ir malonaus vėsumo. Dauguma vaikų ir suaugusiųjų dievina šį desertą. Iš aviečių pagaminta želė iš tikrųjų niekuo nesiskiria nuo įprastos želė.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Skanus aviečių kisielius su grietine ant želatinos Žingsnis 1
40 minučių mirkykite želatiną šaltame vandenyje. Avietes užpilkite cukrumi, palikite 10 minučių ir išmaišykite. Uogas kruopščiai pertrinkite per smulkų sietelį. Kelioms sekundėms įdėkite želatiną į mikrobangų krosnelę. Ji turėtų ištirpti. Supilkite želatiną į tyrę ir sumaišykite su grietine iki vientisos masės. Supilkite mišinį į formeles ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos