Publikavimo data: 2025-08-17
Skanūs avižiniai dribsniai pusryčiams
Avižinių dribsnių košė naudinga sveikatai, ypač skrandžiui. Paruošimo paslaptis slypi ingredientuose, kuriuos derinant košė tampa švelni, kvapni ir malonaus skonio. Košė verdama su linų sėmenų aliejumi, jo skonio nesijaučia, todėl receptas tiks tiems, kuriems sunku vartoti gryną linų sėmenų aliejų. Vartokite dribsnius, kurių nereikia virti.
Žingsnis 1
Į dubenį supilkite 3 valgomuosius šaukštus greito paruošimo avižų. Įpilkite 5 valgomuosius šaukštus mineralinio vandens. Palikite dribsnius dubenyje 10 minučių.
Žingsnis 2
Nulupkite obuolį ir sutarkuokite jį stambia tarka. Nupjaukite platų citrinos griežinėlį.
Žingsnis 3
Į dubenį su avižiniais dribsniais sudėkite tarkuotą obuolį. Į košę išspauskite vienos citrinos skiltelės sultis. Įpilkite pieno, medaus, linų sėmenų aliejaus. Viską išmaišykite.
Kategorijos