Publikavimo data: 2025-08-20
Skanūs avižiniai sausainiai
Šie sausainiai labai skanūs, o svarbiausia - sveiki.
Žingsnis 1
Sumalkite avižinius dribsnius blenderiu.
Žingsnis 2
Dubenyje įmuškite 3 kiaušinius.
Žingsnis 3
Įberkite žiupsnelį druskos, šaukštą cukraus, 5 šaukštus saulėgrąžų aliejaus. Ir užgesinkite pusę arbatinio šaukštelio geriamosios sodos su actu. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Suberkite dribsnius ir miltus. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Padėkite ant stalo ir minkykite tešlą rankomis, retkarčiais įberdami miltų.
Žingsnis 6
Iškočiokite tešlą. Storis turi būti ne didesnis kaip 10 mm. Paimkite bet kokią formą ir išpjaukite.
Žingsnis 7
Kepimo skardą patepkite aliejumi. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-30 minučių.
Kategorijos