Skanūs beliašai su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanūs beliašai su vištiena

Vištienos mėsos naudojimas beliašuose laimi dėl to, kad tokie produktai nėra per brangūs. Juos gali įsigyti ribotas lėšas turintys žmonės. Kartu švelni tešla ir minkšta vištiena - klasikinis skonis, o tai naudojama ruošiant patiekalą, kuris gali ir pasotinti, ir suteikti valgymo malonumą. Dėl kepimo garuose būdo tešla tampa švelni ir orinė.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
286 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs beliašai su vištiena Žingsnis 1
Paruoškite tešlą tešlai. Supilkite pieną, cukrų ir mieles į dubenį ir palikite 10 minučių, kad mielės išsivystytų.

Žingsnis 2

Skanūs beliašai su vištiena Žingsnis 2
Į masę suberkite miltus, augalinį aliejų, druską ir užminkykite tešlą. Palikite ją pakilti 1 valandą. Tada padalykite į 6-7 dalis ir iškočiokite jas į rutuliukus.

Žingsnis 3

Skanūs beliašai su vištiena Žingsnis 3
Iš vištienos faršo paruoškite faršą. Įberkite druskos, juodųjų pipirų, svogūno ir kiaušinio. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Skanūs beliašai su vištiena Žingsnis 4
Kiekvieną rutuliuką susukite į sluoksnį, ant viršaus dėkite įdaro ir suspauskite. Kepkite belyashi ant įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos