Publikavimo data: 2024-05-25
Skanūs beliašai su vištiena
Vištienos mėsos naudojimas beliašuose laimi dėl to, kad tokie produktai nėra per brangūs. Juos gali įsigyti ribotas lėšas turintys žmonės. Kartu švelni tešla ir minkšta vištiena - klasikinis skonis, o tai naudojama ruošiant patiekalą, kuris gali ir pasotinti, ir suteikti valgymo malonumą. Dėl kepimo garuose būdo tešla tampa švelni ir orinė.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą tešlai. Supilkite pieną, cukrų ir mieles į dubenį ir palikite 10 minučių, kad mielės išsivystytų.
Žingsnis 2
Į masę suberkite miltus, augalinį aliejų, druską ir užminkykite tešlą. Palikite ją pakilti 1 valandą. Tada padalykite į 6-7 dalis ir iškočiokite jas į rutuliukus.
Žingsnis 3
Iš vištienos faršo paruoškite faršą. Įberkite druskos, juodųjų pipirų, svogūno ir kiaušinio. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Kiekvieną rutuliuką susukite į sluoksnį, ant viršaus dėkite įdaro ir suspauskite. Kepkite belyashi ant įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos