Skanūs čeburekai su mocarela pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Skanūs čeburekai su mocarela

Čeburekai su mocarela - abipusiai naudingas variantas tiems, kurie nusprendė gaminti čeburekus, bet svarsto, kokį įdarą gaminti. Nieko geresnio ir prieinamesnio už jį nesugalvosite. O po poros dešimčių minučių lėkštėje jau tviska krūva gardžių čeburekų su švelniu įdaru. O mocarela juose jaučiasi "kaip namie".
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
424 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
34 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs čeburekai su mocarela Žingsnis 1
Užminkykite tešlą čeburekams. Miltus ir druską supilkite į dubenį. Supilkite verdantį vandenį, bet iš pradžių tešlą išmaišykite šakute, o paskui rankomis, kol ji susijungs į gumulą. Atidėkite ją į šalį 10 minučių.

Žingsnis 2

Skanūs čeburekai su mocarela Žingsnis 2
Supjaustykite mocarelą gabalėliais. Padalykite tešlą į gabalėlius ir iškočiokite juos. Ant kiekvieno ovalo dėkite griežinėliais supjaustytą sūrį ir užspauskite kraštus. Kepkite čeburekus iš abiejų pusių, kol jie taps auksiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos