Publikavimo data: 2024-05-26
Skanūs čeburekai su mocarela
Čeburekai su mocarela - abipusiai naudingas variantas tiems, kurie nusprendė gaminti čeburekus, bet svarsto, kokį įdarą gaminti. Nieko geresnio ir prieinamesnio už jį nesugalvosite. O po poros dešimčių minučių lėkštėje jau tviska krūva gardžių čeburekų su švelniu įdaru. O mocarela juose jaučiasi "kaip namie".
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą čeburekams. Miltus ir druską supilkite į dubenį. Supilkite verdantį vandenį, bet iš pradžių tešlą išmaišykite šakute, o paskui rankomis, kol ji susijungs į gumulą. Atidėkite ją į šalį 10 minučių.
Žingsnis 2
Supjaustykite mocarelą gabalėliais. Padalykite tešlą į gabalėlius ir iškočiokite juos. Ant kiekvieno ovalo dėkite griežinėliais supjaustytą sūrį ir užspauskite kraštus. Kepkite čeburekus iš abiejų pusių, kol jie taps auksiniai.
Kategorijos