Skanūs čeburekai su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Skanūs čeburekai su varške

Sulaužykite formą! Paruoškite čeburekus su varške. Trapios kreminės tešlos ir minkštos, sultingos varškės derinys tikrai patiks jums ir jūsų šeimai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs čeburekai su varške Žingsnis 1
Miltuose padarykite piltuvėlį ir supilkite saulėgrąžų aliejų, druską. Supilkite verdantį vandenį ir atsargiai suplakite šakute. Išminkykite tešlą, ji turi būti elastinga. Leiskite jai pailsėti 20 minučių.

Žingsnis 2

Skanūs čeburekai su varške Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Į varškę įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite. Likusią tešlą padalykite į 9-10 dalių. Juos iškočiokite, sudėkite įdarą ir suspauskite. Kepkite čeburekus dideliame kiekyje aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos