Publikavimo data: 2024-05-26
Skanūs čeburekai su varške
Sulaužykite formą! Paruoškite čeburekus su varške. Trapios kreminės tešlos ir minkštos, sultingos varškės derinys tikrai patiks jums ir jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Miltuose padarykite piltuvėlį ir supilkite saulėgrąžų aliejų, druską. Supilkite verdantį vandenį ir atsargiai suplakite šakute. Išminkykite tešlą, ji turi būti elastinga. Leiskite jai pailsėti 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Į varškę įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite. Likusią tešlą padalykite į 9-10 dalių. Juos iškočiokite, sudėkite įdarą ir suspauskite. Kepkite čeburekus dideliame kiekyje aliejaus.
Kategorijos