Publikavimo data: 2025-08-19
Skanūs citrininiai keksiukai su zefyrų kremu
Citrininiai keksiukai su zefyrų kremu - šie keksiukai su zefyrų kremu nustebins šeimą ar svečius prie šventinio stalo. Kremas gaminamas iš suminkštintų plaktų zefyrų. Šis kremas puikiai papildo citrininius keksiukus. O patys keksiukai išeina drėgni ir minkšti dėl juose esančio pieno kiekio.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite sviestą ir cukrų ir išplakite. Tada įmuškite vieną kiaušinį, suberkite pusę miltų, citrinos sultis ir žievelę. Išmaišykite ir suberkite likusius miltus, sodą, vaniliną ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Supilkite pieną ir dar kartą išmaišykite. Paruoškite keksiukų formeles ir supilkite į jas tešlą. Pašaukite į orkaitę 20 minučių. Sudėkite zefyrus į dubenėlį ir 40 sekundžių pakaitinkite mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 3
Tada išplakite jį mikseriu ir sudėkite minkštą sviestą. Dubenį su grietinėle įstatykite į puodą su šaltu vandeniu ir plakite dar 7 minutes. Kai kremas sutirštės, įdėkite jį į šaldytuvą 20 minučių.
Kategorijos