Publikavimo data: 2025-08-17
Skanūs grietinėlės kremo keksiukai
Keksiukas - tradicinis amerikietiškas skanėstas, kuris vis labiau populiarėja visame konditerijos pasaulyje. Tai ypatinga keksiukų rūšis, tiesiogine to žodžio prasme - mažytis puodelio dydžio pyragas. Toks nedidelės porcijos desertas būna su įdaru arba be jo, tačiau bet kuriuo atveju papuoštas glajumi arba kremo kepurėle. Kremas gali būti kitoks, pavyzdžiui, pagamintas iš kreminio sūrio. Jis puikiai susilieja su pačiu biskvitu, yra tirštos ir švelnios konsistencijos, stabiliai išlaiko formą.
Žingsnis 1
Patogiame giliame dubenyje sumaišykite kepimo miltelius, persijotus miltus ir kakavą. Kitame dubenyje išsukite sviestą su cukrumi, nesustodami po vieną įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 2
Sudėkite maistinius dažus, kefyrą, augalinį aliejų ir dar kartą suplakite. Miltus sumaišykite su išplaktu mišiniu ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Tešlą paskirstykite į kepimo formas. Dėkite į orkaitę ir kepkite 20 minučių 175 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 4
Paruoškite kremą. Giliame dubenyje išsukite suminkštintą sviestą su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sudėkite kambario temperatūros kreminį sūrį ir išmaišykite.
Kategorijos