Publikavimo data: 2025-08-19
Skanūs įdaryti kalmarai
Pasirinkau šį receptą, nes jis papuoš bet kokį šventinį stalą, o kalmarai gaunasi labai skanūs ir ne guminiai.
Žingsnis 1
Kalmarus nuplaukite po šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Nulupkite kalmarus nuo plėvelės ir į vidų įdėkite chorda.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūnus ir morkas, atidarykite grybų skardinę.
Žingsnis 4
Nupjaukite kalmarų pelekus.
Žingsnis 5
Sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 6
Išvirkite kiaušinius ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją daržoves bei grybus.
Žingsnis 8
Kepkite 30-40 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 9
Sudėkite kiaušinius ir išmaišykite.
Žingsnis 10
Į vieną kalmarų pusę smeikite dantų krapštuką ir šaukštu sudėkite faršą.
Žingsnis 11
Užfiksuokite kalmarus kitoje pusėje
Žingsnis 12
Kepkite kalmarus po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos