Publikavimo data: 2025-08-17
Skanūs įdaryti tuno pipirai
Įdarytos paprikos - patiekalas, kurio pagrindą sudaro paprikos, išvalytos nuo sėklų, paprastai įdarytos malta mėsa ir ryžiais. Mėsos ir daržovių derinys visuomet naudingas. O paprikos patiekalui suteiks ryškų skonį. Be to, tai abipusiai naudingas šventinio stalo variantas.
Žingsnis 1
Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu. Tada pomidorus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Tunų konservus sutrinkite šakute. Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūnų, smulkinto česnako, pomidorų ir tuno mišinį. Porą minučių pakepinkite mišinį, jei reikia, pasūdykite.
Žingsnis 3
Nulupkite paprikas nuo sėklų ir viršutinio kotelio, pašalinkite pertvaras. Kiekvieną papriką perpjaukite pusiau.
Žingsnis 4
Kiekvieną paprikos laivelį pripildykite paruoštu įdaru, palikdami vietos kiaušiniui. Sudėkite gabalėlius ant aliejumi pateptos kepimo skardos, įmuškite žalią kiaušinį. Kepkite 15 minučių.
Kategorijos