Publikavimo data: 2025-08-17
Skanus ir greitai paruošiamas skrebučių užtepas iš menkės kepenėlių, kiaušinių ir žolelių.
Jei sunkiai prisimenate sumuštinių receptus, šis iš menkės kepenėlių, kiaušinių ir žolelių pagamintas skrebučių užtepėlė ant skrebučių labai pravers ir praskaidrins bei paįvairins jūsų stalą. Jam pagaminti reikia minimalių produktų ir nedaug laiko, tačiau kokie skanūs, aromatingi ir turintys daug naudos sveikatai šie sumuštiniai. Juos galite papuošti pagal savo skonį ir net patiekti ant šventinio stalo, nes menkės kepenėlės laikomos delikatesu, o kulinarai iš jų mielai gamina įvairius patiekalus.
Žingsnis 1
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite lukštus. Sutarkuokite juos stambia tarka į dubenį. Susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 2
Apkepą įtrinkite česnaku ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite keptuvėje, kol paruduos.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite kiaušinius, smulkintas žoleles, menkės kepenėles, majonezą ir druską. Viską sutrinkite šakute, kol masė taps vientisa. Mišinį užtepkite ant skrebučių.
Kategorijos