Skanus jautienos belyashi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanus jautienos belyashi

Beliašai - klasikinis kazachų, baškirų ir totorių virtuvės patiekalas - jau seniai prigijo ir Europos regionuose. Negalima jo nemėgti: minkšta puri tešla, sultingas skanus įdaras, kaip šiame recepte iš maltos jautienos ir žolelių. Verta tik pasigalynėti su tešla, o visa kita pavyksta greitai. Tai biudžetinis patiekalas, bet kartu ir sotus, juo galite pamaitinti šeimą ir pavaišinti draugus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus jautienos belyashi Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Dubenyje sumaišykite kefyrą, šaukštelį mielių ir miltus. Baigiant minkyti įpilkite 5 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus, kad tešla neliptų prie rankų.

Žingsnis 2

Skanus jautienos belyashi Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir prieskonines žoleles ir sudėkite į maltą mėsą. Maišykite apie 10 minučių, kad tekstūra taptų puresnė.

Žingsnis 3

Skanus jautienos belyashi Žingsnis 3
Pakilusią tešlą dar kartą išminkykite ir palikite 20 minučių. Tada padalykite tešlą į 10 dalių, kiekvieną išminkykite arba iškočiokite kočėlu, sudėkite įdarą ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 4

Skanus jautienos belyashi Žingsnis 4
Kepkite keptuvėje su dideliu kiekiu aliejaus. Kepti pradėkite nuo atviros pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos