Publikavimo data: 2024-06-17
Skanūs kaštoniniai sausainiai.
Sausainiai yra populiarus desertas, kurį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Kaštoniniai sausainiai puikiai tinka vakaro susitikimams su karštos arbatos puodeliu.
Žingsnis 1
Išplakite virtus trynius su sviestu, tada sudėkite grietinę ir išmaišykite. Suberkite cukrų ir vanilinį cukrų ir išmaišykite. Suberkite kepimo miltelius, miltus ir užminkykite tešlą. Iš tešlos suformuokite nedidelius plokščius pyragėlius, į kiekvieno jų vidurį įdėkite po graikinį riešutą, suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliuką. Kepimo skardą patepkite aliejumi ir išklokite pergamentu. Sudėkite rutuliukus, dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 25 minutes.
Žingsnis 2
Susmulkinkite likusius riešutus. Pagaminkite glajų: sumaišykite sviestą, cukrų, kakavą ir pieną. Mišinį užvirinkite ir nuolat maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sausainius pamirkykite šiltoje glazūroje ir suberkite smulkintus riešutus.
Kategorijos