Publikavimo data: 2025-08-17
Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle
Receptą sugalvojau pati, tokia skani, skani ir sveika žuvis, rekomenduoju visiems valgyti daugiau žuvies, ypač taip skaniai paruoštos.
Žingsnis 1
Žuvį nuvalykite, supjaustykite porcijomis.
Žingsnis 2
Pasūdykite, pagardinkite prieskoniais, įpilkite sojų padažo.
Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į kepimo indą.
Žingsnis 4
Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite prie žuvies.
Žingsnis 5
Ant viršaus išdėliokite ratu supjaustytą pomidorą, pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 35 minutes.
Žingsnis 6
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 7
Apibarstykite žuvį sūriu ir dar 5 minutes palaikykite orkaitėje.
Kategorijos