Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle

Receptą sugalvojau pati, tokia skani, skani ir sveika žuvis, rekomenduoju visiems valgyti daugiau žuvies, ypač taip skaniai paruoštos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle Žingsnis 1
Žuvį nuvalykite, supjaustykite porcijomis.

Žingsnis 2

Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle Žingsnis 2
Pasūdykite, pagardinkite prieskoniais, įpilkite sojų padažo.

Žingsnis 3

Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į kepimo indą.

Žingsnis 4

Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle Žingsnis 4
Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite prie žuvies.

Žingsnis 5

Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle Žingsnis 5
Ant viršaus išdėliokite ratu supjaustytą pomidorą, pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 35 minutes.

Žingsnis 6

Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle Žingsnis 6
Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 7

Skanus keptas kiršlys po sūrio kepurėle Žingsnis 7
Apibarstykite žuvį sūriu ir dar 5 minutes palaikykite orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos