Publikavimo data: 2024-05-26
Skanūs kepti čeburekai.
Palepinkite save ir savo artimuosius totorišku patiekalu čeburekais. Šie savotiški pyragai iš neraugintos tešlos su traškia plutele ir sultingu mėsos įdaru tinka kaip užkandis arba pagrindinis patiekalas. Labai apetitiški ir skanūs.
Žingsnis 1
Dubenyje padarykite duobutę su miltais. Į verdantį vandenį įberkite druskos ir augalinio aliejaus. Supilkite verdantį vandenį į miltus. Šiek tiek pamaišykite ir supilkite degtinę. Tešlą minkykite septynias minutes. Dėkite į aliejumi pateptą dubenį ir uždengę maistine plėvele palaikykite pusvalandį.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą: į išvirtą maltą mėsą sudėkite smulkintą svogūną. Įberkite druskos, kalendros ir pipirų. Maišydami faršą po truputį pilkite vandenį. Mėsa turi tapti minkšta. Uždenkite maistine plėvele ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą. iš tešlos suformuokite rutuliukus ir iškočiokite juos. Ant pusės tešlos dėkite įdaro ir užspauskite kraštus. Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos