Skanus konservuotas upėtakis namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skanus konservuotas upėtakis namuose

Konservuoti upėtakiai - nepaprasto gardumo ir skonio patiekalas. Tik nedaugelis virėjų žino, kaip paruošti tobulai subalansuotus upėtakių konservus, todėl jų vertė išauga daug kartų. Kvapnaus konservuoto upėtakio namuose receptas - tai puikiai suderintas prieskonių ir švelnios, burnoje tirpstančios žuvies derinys, kurį tikrai verta išbandyti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus konservuotas upėtakis namuose Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite nelabai dideliais gabalėliais, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite, kad visi gabaliukai būtų sūrūs. Taip paruoštą žuvį palikite kuriam laikui.

Žingsnis 2

Skanus konservuotas upėtakis namuose Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Skanus konservuotas upėtakis namuose Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į sterilizuotus stiklainius ir šiek tiek prispauskite. Apibarstykite keptais svogūnais, pipirais, lauro lapais, gvazdikėliais ir smulkintais krapais.

Žingsnis 4

Skanus konservuotas upėtakis namuose Žingsnis 4
Uždenkite stiklainius dangteliais ir sudėkite į didelį puodą. Viską užpilkite vandeniu, kad vanduo būtų maždaug iki stiklainių kaklelio, ir pastatykite ant ugnies. Vidutinio stiprumo vandens vonelėje žuvis virkite apie 5 valandas. Praėjus virimo laikui, sandariai užsukite stiklainius dangteliais, padėkite juos ant rankšluosčio ir leiskite visiškai atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos