Publikavimo data: 2025-08-18
Skanūs mėsos keksiukai su malta vištiena, grybais ir sūriu
Mėsos keksiukai su malta vištiena, grybais ir sūriu - šį patiekalą galima patiekti ir karštą, ir kaip užkandį. Keksiukų įdarą sudaro grybai, tarkuotas sūris ir bulvių košė. Kadangi į bulvių košę įpilama pieno, ji būna minkšta ir tarsi tirpstanti burnoje. Vištienos filė yra daug lengviau virškinama nei bet kuri kita mėsa, nes joje yra B grupės vitaminų.
Žingsnis 1
Išvirusias bulves suplakite, supilkite pieną ir druską, išmaišykite. Duonos džiūvėsėlius išmirkykite piene. Sudėkite išmirkytus džiūvėsėlius, svogūną, 2 kiaušinius į blenderio dubenį ir susmulkinkite.
Žingsnis 2
Supilkite mišinį į maltą mėsą ir gerai išmaišykite. Tada įmaišykite pipirų mišinį, ciberžolę ir druską. Paskirstykite šį mišinį į keksiukų formeles ir šiek tiek paspauskite.
Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite grybus, tada sūrį ir dar vieną sluoksnį mišinio. Pašaukite į orkaitę 25 minutėms. Tada ištraukite, ant viršaus užberkite bulvių košę ir vėl pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.
Kategorijos