Skanūs mėsos keksiukai su malta vištiena, grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanūs mėsos keksiukai su malta vištiena, grybais ir sūriu

Mėsos keksiukai su malta vištiena, grybais ir sūriu - šį patiekalą galima patiekti ir karštą, ir kaip užkandį. Keksiukų įdarą sudaro grybai, tarkuotas sūris ir bulvių košė. Kadangi į bulvių košę įpilama pieno, ji būna minkšta ir tarsi tirpstanti burnoje. Vištienos filė yra daug lengviau virškinama nei bet kuri kita mėsa, nes joje yra B grupės vitaminų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Skanūs mėsos keksiukai su malta vištiena, grybais ir sūriu Žingsnis 1
Išvirusias bulves suplakite, supilkite pieną ir druską, išmaišykite. Duonos džiūvėsėlius išmirkykite piene. Sudėkite išmirkytus džiūvėsėlius, svogūną, 2 kiaušinius į blenderio dubenį ir susmulkinkite.

Žingsnis 2

Skanūs mėsos keksiukai su malta vištiena, grybais ir sūriu Žingsnis 2
Supilkite mišinį į maltą mėsą ir gerai išmaišykite. Tada įmaišykite pipirų mišinį, ciberžolę ir druską. Paskirstykite šį mišinį į keksiukų formeles ir šiek tiek paspauskite.

Žingsnis 3

Skanūs mėsos keksiukai su malta vištiena, grybais ir sūriu Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite grybus, tada sūrį ir dar vieną sluoksnį mišinio. Pašaukite į orkaitę 25 minutėms. Tada ištraukite, ant viršaus užberkite bulvių košę ir vėl pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos