Skanus namuose sūdytos žuvies asorti pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skanus namuose sūdytos žuvies asorti

Sūdyta žuvis yra puikus užkandis, tiek pati savaime, tiek patiekiama kaip garnyras ar naudojama kituose patiekaluose. Be šio naudingo produkto sunku įsivaizduoti šiuolaikinio žmogaus mitybą. Ypač naudingos riebios žuvų rūšys, kaip šiame recepte silkė ir skumbrė - būtini vitaminai ir omega-3. Tuo tarpu tokią žuvį labai lengva pasigaminti patiems namuose. Ji užima nedaug laiko ir pinigų, tačiau džiugina savo skoniu.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Skanus namuose sūdytos žuvies asorti Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite gabalėliais. Sudėkite ją į lėkštę ar kitą indą, kad būtų galima sūdyti. Gerai pasūdykite, pabarstykite pipirų mišiniu ir išdėliokite lauro lapus.

Žingsnis 2

Skanus namuose sūdytos žuvies asorti Žingsnis 2
Žuvį užpilkite aliejumi. Uždarykite padėklą ir padėkite sūdyti žuvį į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos