Publikavimo data: 2024-06-23
Skanūs persikų sausainiai.
Persikų sausainiai labai panašūs į vaikystėje gamintus sausainius, pavyzdžiui, riešutų sausainius. Persikiniai sausainiai turi tokį pat unikalų vaikystės skonį kaip ir žemės riešutų sausainiai. Šiuos sausainius gana sunku pagaminti.
Žingsnis 1
Cukrų išsukite su kiaušiniais, tada suberkite kepimo miltelius, ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų ir grietinę. Išminkykite tešlą ir leiskite jai šiek tiek pastovėti. Po to iškočiokite ilgą tešlos juostą ir supjaustykite į vienodą skaičių gabalėlių. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą ir supjaustykite vienodais griežinėliais. Kiekvieną pusę dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje 17 minučių.
Žingsnis 2
Išimkite kepimo skardą ir leiskite jiems atvėsti, tada šaukštu išskobkite tešlos vidurį, taip atlaisvindami jį įdarui. Sumaišykite pusgaminių šerdį su kondensuotu pienu. Sudėkite puseles kartu. Paimkite morkas ir burokėlius, sutarkuokite juos stambia tarka, o gautas sultis išspauskite ant lėkštės per marlę. Kiekvieną sausainį pamerkite į sultis: vieną pusę į morkų sultis, o kitą pusę pamerkite į burokėlių sultis. Tada sausainius iš karto pamerkite į cukrų.
Kategorijos