Skanūs rageliai su abrikosų džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanūs rageliai su abrikosų džemu

Paruoškite kepinius su "ragais" - bandeles. Tešla, pagaminta su kefyru, bus elastinga, puri ir minkšta. O abrikosų uogienės įdaras suteiks jiems specifinio aromato ir saldžiarūgščio skonio, kuris puikiai dera su saldžia tešla.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
309 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs rageliai su abrikosų džemu Žingsnis 1
Į šiltą kefyrą suberkite cukrų, mieles, ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų ir kiaušinį. Viską gerai išmaišykite. Suberkite miltus, užminkykite tešlą ir palikite ją šiltoje vietoje porai valandų, kad pakiltų.

Žingsnis 2

Skanūs rageliai su abrikosų džemu Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 50 g gabalėlius ir iškočiokite į ovalų paplotėlį. Ant vieno krašto uždėkite 1 šaukštelį uogienės. Padarykite įpjovimus ir suformuokite bandeles. Viršų aptepkite plakto kiaušinio trynio ir pieno (vandens) mišiniu. Palikite 30 minučių šiltoje vietoje. Per tą laiką įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Priklausomai nuo orkaitės, kepkite bagelius 35 minutes, kol jie paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos