Publikavimo data: 2025-08-18
Skanus ryžių miltų pudingas su konservuotais persikais
Ryžių miltų pudingas su konservuotais persikais - šis desertas puikiai tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos, nes yra pagamintas iš ryžių miltų. Ryžių miltus organizmas virškina daug greičiau nei kvietinius. Pudingas gaunasi saldus ir purus, o persikai jį puikiai papildo.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite 200 g pieno su ryžių miltais. Į kitą dubenį supilkite likusį pieną ir pastatykite ant viryklės. Užvirinkite ir atsargiai supilkite ryžių ir pieno mišinį.
Žingsnis 2
Išmaišykite ir užvirinkite, kad nepriliptų prie dugno. Suberkite vanilinį cukrų, cukrų ir žiupsnelį druskos. Kai užvirs, virkite 2 minutes, kol sutirštės. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 3
Atskirkite baltymus nuo trynių, sudėkite baltymus į maišytuvo dubenį ir plakite, kol pasidarys putos. Įmaišykite trynius į atvėsusį ryžių ir pieno mišinį. Nedidelėmis porcijomis įmaišykite baltymus į ryžių ir pieno mišinį.
Žingsnis 4
Supilkite šį mišinį į silikonines formeles ir pašaukite į orkaitę 40 minučių. Tada atvėsinkite pudingą. Į ertmes sudėkite šokolado ir persikų gabalėlius.
Kategorijos