Skanus ryžių miltų pudingas su konservuotais persikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanus ryžių miltų pudingas su konservuotais persikais

Ryžių miltų pudingas su konservuotais persikais - šis desertas puikiai tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos, nes yra pagamintas iš ryžių miltų. Ryžių miltus organizmas virškina daug greičiau nei kvietinius. Pudingas gaunasi saldus ir purus, o persikai jį puikiai papildo.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Skanus ryžių miltų pudingas su konservuotais persikais Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite 200 g pieno su ryžių miltais. Į kitą dubenį supilkite likusį pieną ir pastatykite ant viryklės. Užvirinkite ir atsargiai supilkite ryžių ir pieno mišinį.

Žingsnis 2

Skanus ryžių miltų pudingas su konservuotais persikais Žingsnis 2
Išmaišykite ir užvirinkite, kad nepriliptų prie dugno. Suberkite vanilinį cukrų, cukrų ir žiupsnelį druskos. Kai užvirs, virkite 2 minutes, kol sutirštės. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 3

Skanus ryžių miltų pudingas su konservuotais persikais Žingsnis 3
Atskirkite baltymus nuo trynių, sudėkite baltymus į maišytuvo dubenį ir plakite, kol pasidarys putos. Įmaišykite trynius į atvėsusį ryžių ir pieno mišinį. Nedidelėmis porcijomis įmaišykite baltymus į ryžių ir pieno mišinį.

Žingsnis 4

Skanus ryžių miltų pudingas su konservuotais persikais Žingsnis 4
Supilkite šį mišinį į silikonines formeles ir pašaukite į orkaitę 40 minučių. Tada atvėsinkite pudingą. Į ertmes sudėkite šokolado ir persikų gabalėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vaizdo įrašo receptas, pudingas, receptų knyga

Kategorijos